Verzending, retoruneren en levering

Verzending
Nederland en Belgie
Onze prijzen zijn inclusief: Transport, levering, installatie en productraining op locatie.

Levertijd
Veel van onze producten zijn bij onze leverancier op voorraad en kunnen we dus over het algemeen vrij snel uitleveren. Vaak tussen de 1 en 4 weken. Mocht onverhoopt de levertijd langer dan 4 weken zijn dan nemen wij contact met u op.

Retourneren
Wil je iets retourneren?  Neem contact op met onze klantenservice.
Het artikel dient in originele staat en verpakking - indien redelijkerwijs mogelijk - te worden teruggestuurd. De verzendkosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. We adviseren je om het verzendbewijs te bewaren.
Wanneer een product is gemonteerd kunnen wij, indien u dit product retourneert, de waardevermindering als gevolg van de montage bij u in rekening brengen, die kan oplopen tot 100%.

Producten vervaardigd conform instructies van de consument (maatwerk) zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.
Producten die samen met beide partijen tot stand zijn gekomen, denk hierbij custom made apparatuur zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Retouren die schade oplopen door een ondeugdelijke verpakking, kunnen wij niet in behandeling nemen
Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Zodra we de retour ontvangen en gecontroleerd hebben, wordt deze verder afgewikkeld. Je krijgt van ons een bevestigingsmail als we de retourzending hebben ontvangen. Het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zal zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 60 dagen na herroeping worden teruggestort. De verwerkingstijd is afhankelijk van het door jou gekozen betaalmiddel waarmee je bij je bestelling hebt betaald.

Apparatuur bestellen
Bij het plaatsen van een opdracht ontvangt u van ons een bevestiging . De leverdag zal nader bepaald worden. Dit is namelijk sterk afhankelijk van onze voorraad, of die van onze leveranciers. Controleren en testen. Zodra wij uw apparaat binnen hebben, controleren en testen wij deze uitvoerig. Bij afkeur nemen wij contact met u op, bij een geslaagde test volgt uw levering.

Levering
Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak om de apparatuur bij u af te komen leveren en eventueel te installeren.

Vragen?
Onze medewerkers van de Customer Service helpen u  graag verder. Neem contact met ons op door te bellen naar 0)76 205 5130. U kunt ook contact met ons opnemen per email info@vanpelinstrumenten.  Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00.