Custom made, magneetroerders, hotplates, flocculators etc etc.

Wij kunnen vrijwel ieder klein laboratorium apparaat bouwen/maken/ontwikkelen op applicatie niveau. Wij bouwen onze eigen magneetroerders, hotplates, rollenbanken, flocculators, mixers, schudders etc, etc. voor elke gewenste toepassing. Geen uitdaging die we niet aan willen gaan. Daarnaast bent u van harte welkom in onze productiefaciliteit om onze lopende projecten te komen bekijken.

Wij leveren al onze apparatuur met CE markering!!

Ons klantenbestand vertrouwt op de kennis en ervaring van onze medewerkers bij het implementeren van de productvereisten van klanten in innovatieve en efficiënte systemen. Met onze apparatuur bieden wij een op maat gemaakte oplossing voor uw product die past bij uw specifieke toepassingen.

Of u uw product wilt mengen, schudden, roeren, rollen, mixen etc.
Wij bieden alles in een versie die aan uw behoeften voldoet voor alle producten.

Projectbegeleiding:

Gezamenlijk met u stellen wij een projectplan op, dit zal er ongeveer als volgt uitzien:

  • Intake gesprek en bezichtiging van de locatie
  • Prijsindicatie of offerte
  • Tekening in 2D of 3D van het te leveren eindproduct
  • Productie
  • Levering met eventuele gebruikerstraining

Kennis:

Ons ervaren team staat klaar om u advies en praktische ondersteuning te geven bij het implementeren van complexe, toepassingsspecifieke taken vanaf de planningsfase. Dit geldt niet alleen voor nieuwe productieprocessen, maar ook voor conversieprojecten.

Nieuwsgierig geworden naar onze custom made producten? Maakt u gerust een afspraak met een van onze productspecialisten. Wij helpen u graag verder op weg bij het kiezen van de juiste oven voor uw applicatie.

Onze kernwoorden:

Aandacht, Behulpzaam, Bescheiden, Fatsoenlijk, Trouw, Expertise, Persoonlijk, Kwaliteit