Schudincubatoren


Schudincubator laboratorium. Onze schudincubatoren kunt u inzetten voor kleine tot middel en tevens voor grote capaciteit en omstandigheden van tijd, temperatuur en (orbitale) beweging voor de groei van biologische organismen. Onze schudincubatoren zijn echte laboratoriumwerkpaarden. Deze microprocessor gecontroleerde schudincubatoren hebben een aantal geavanceerde functies. Presteren optimaal bij hoge temperatuur en bij een verscheidenheid aan moleculair biologische technieken.Op het gebied van service zijn we u graag van dienst. van Pel Instrumenten is graag uw leverancier voor uw schudincubator.


Schudincubatoren

 

 

 

 

 

Om de celgroei in een laboratoriumomgeving te bevorderen, wordt schudden gebruikt voor de distributie van voedingsstoffen en het samensmelten van zuurstof in een celcultuur. In veel gevallen zal een laboratorium een shaker de job voor u kunnen realisern, maar ook schudincubatoren zijn ook goede optie.

Schudincubatoren combineren de functies van een traditionele incubator en een laboratoriumschudapparaat voor efficiënte prestaties in toepassingen zoals celbeluchting, onderzoek naar oplosbaarheid en celkweek. Als u overweegt te investeren in een schudincubator, zijn er verschillende ontwerpen en functies waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van uw behoeften.

Soorten Schudincubatoren
Schudincubatoren op een tafel: Voor laboratoria die niet te maken hebben met bijzonder grote hoeveelheden monsters, is een schudincubator die een efficiënte werking en een compact ontwerp kan bieden een uitstekende keuze. Een tafelschudincubator neemt weinig ruimte in beslag en biedt toch optimale prestaties.

Stapelbare Schudincubatoren : Stapelbare Schudincubatoren zijn ideaal voor laboratoria die meerdere kleinere batches monsters tegelijkertijd moeten verwerken. Net als tafelincubatoren hebben stapelbare incubatoren een kleine voetafdruk die zelfs in een klein laboratorium niet veel ruimte in beslag neemt. Bovendien maakt het ontwerp het mogelijk om meerdere broedmachines op elkaar te stapelen, voor nog meer broedcapaciteit in een kleine ruimte.

Vloerincubatoren: Een vloerincubator biedt de grootste incubatiecapaciteit en is het beste voor laboratoria die te maken hebben met een groot aantal monsters die moeten worden verwerkt met een schudincubator. Deze vloerincubators zijn meestal voorzien van observatievensters die door onderzoekers en laboratoriumtechnici kunnen worden gebruikt om de incubatie van monsters tijdens het proces te monitoren.
Functies waar u op moet letten bij Schudincubatoren.

Geavanceerde software: Geavanceerde software en programma's maken schudincubators eenvoudig te gebruiken, dus het is belangrijk om te zoeken naar een model dat geavanceerde softwarecompatibiliteit heeft.

Compatibiliteit met accessoires: Een broedmachine die compatibel is met veel verschillende accessoires bevordert een grotere veelzijdigheid, waardoor deze geschikt is voor een breed scala aan gespecialiseerde toepassingen.

Temperatuurcontrole: Verschillende toepassingen vereisen dat verschillende temperaturen worden toegediend, dus u kunt het beste op zoek gaan naar een schudincubator met een groter temperatuurbereik voor optimale veelzijdigheid.